RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Терорист Стрєлков розповів, як Путіну стати в Росії справжнім царем

Один з колишніх ватажків самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков (Гіркін) прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що президент Росії Володимир Путін у ході свого візиту на Святу гору Афон у Греції сів у тронне крісло імператорів Східної Римської Імперії.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі "Вконтакте".

"Якщо Путін хоче стати Царем, то у нього ще є шанс зняти "червону ниточку" з зап'ястя, покаятися і почати правити не як "найманий менеджер на галерах", а як справжній православний Цар. Тоді і до Помазання на Царство недалеко. Хоча куди там... Лицемірство у справі Савченко - прекрасний показник того, що ніякої відповідальності за свої слова і дії ця людина нести не може за визначенням. Він навіть в цьому досить незначному (хоча й не надто найкращому) політичному дійстві зумів знайти "крайніх" - на кого можна формально відповідальність перевалити - на родичів загиблих журналістів. Мовляв "вони попросили", а Його Величність великодушно і мягкосердечно не зміг відмовити", - написав Стрільців.

"Тьху! Який на фіг "цар"? Прикажчик з дріб'язкової лавки... І такого садити на трон? Хоча так - за "султанську величність" століттями молилися... чого ж тут соромитися?", - додав екс-ватажок бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов потішив мережі повідомленням про те, що Путін нібито сів у крісло візантійського імператора.