RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Росії розстріляли чоловіка через зауваження про татуювання: опубліковано відео

Сьогодні в Москві біля Казанського вокзалу невідомий вистрілив у голову чоловіку, що нібито образив його через татуювання чоловікові з травматичного пістолета.

Про це повідомляє російський пропагандистський телеканал РЕН ТВ.

За словами місцевого охоронця,конфлікт стався через те, що в одного з чоловіків на тілі татуювання, а другий його образив. Тоді ображений дістав зброю і вистрілив у щоку.

"Його на швидкій відвезли. Той, що стріляв, одразу втік. Він йому в щоку стрельнув", – розповів він.

Однак російський телеканал Life повідомив про дещо іншу версію конфлікту.

"Двоє чоловіків пили алкоголь на вулиці поруч з Казанським вокзалом. Повз проходив хлопець у шортах, у якого було видно татуювання на ногах, і йому зробили зауваження через них", - розповів журналістам один з очевидців.

За інформацією ЗМІ, під час словесної перепалки хлопець з татуюваннями дістав травматичний пістолет і вистрілив в одного з кривдників.

"З вогнепальним пораненням голови постраждалий був госпіталізований. Зараз ведеться пошук стрілка", — повідомили телеканалу в правоохоронних органах.

Як повідомляв "Апостроф", в лютому в Москві біля метро "Жовтневе поле" на північному заході Москви няня вимахувала головою дівчинки, яку спочатку задушила уві сні, а потім відрізала голову