RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Лідер російських націоналістів назвав Савченко незламним солдатом

Лідер російських націоналістів Дмитро Дьомушкін дав високу оцінку особистим якостям української льотчиці та нардепа Надії Савченко, нещодавно звільненої з російського полону.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"У Савченко тепер дуже великі можливості, вона може претендувати на великий вплив, все залежить від її амбіцій і талантів використовувати сформовану ситуацію", - зазначив Дьомушкін.

На питання журналіста про те, яка мораль для росіян всієї цієї історії з обміном Савченко на путінських ГРУшників, він відповів: "Почнемо з того, що Александрова і Єрофєєва негарно піднесли ще в самому початку. Мовляв, коли їх захопили, вони почали базікати зайвого, на відміну від Савченко, яка говорила по суті, не вибачаючись, а знущаючись над слідством. Голодування оголошувала, пісень співала, політичні заяви робила, не забуваючи слідство і владу ображати. Загалом поводила себе як незламний солдат з радянських фільмів і пощади навіть для виду не просила. На відміну від тих двох солдатиків, поведінки яких у Кремлі не оцінили більш ніж на дві дівчини на зустрічі. Путіна просто змусили в рамках переговорного процесу віддати Савченко по-хорошому. Сам би він її не проміняв, особливо на цих двох".

Більше читайте у матеріалі "Апострофа" – Дмитро Дьомушкін: Путін допоміг побудувати "самостійну Україну" і навчив ненавидіти "русню".