RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кулемет "кривавого пастора" розбурхав путінцев

Заява міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов був нагороджений кулеметом "Максим", викликала великий резонанс у російських прихильників президента РФ Володимира Путіна.

Вони активно коментують новину, опубліковану російським виданням Lenta.ru.

"Я ще можу зрозуміти навіщо Яценюку кулемет — лоб тренувати, але пастору то навіщо?", "Агонія куевской хунти. Турчинову буде з чого застрелиться", "Добре хоч не атомну зброю. Хом'як тепер вкрай дахом поїде. На тачанці з "Максимом", "Члени Ради повільно, але вперто озброюються... До чого б це", "Тепер його голими руками не візьмеш", "Іменним пістолетом треба було нагороджувати, з "Максима" застрелитися проблематично", "Цікаво, навіщо стільки патронів дають? Достатньо по одному. А їх духовний вождь і зовсім пігулкою обійшовся в свій час", "Понадіявся, що пастор застрелиться? Марно. Тільки хардкор, тільки в ході спецоперації, тільки двома пострілами в серце, як Сашко Білий", — пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", окрiм Турчинова, кулеметом "Максим" нагородили Арсенiя Яценюка, колишнього прем'єр-міністра України, лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка.