RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Суперечка Путіна з його улюбленим екс-міністром викликала ажіотаж серед путінців

У мережі виник ажіотаж навколо новини про спір, який спалахнув на засіданні президії економічної ради між російським президентом Володимиром Путіним і його давнім соратником, екс-міністром фінансів РФ Олексієм Кудріним, який закликав Путіна "знизити геополітичну напруженість заради розвитку економіки".

Як повідомляє російське видання "Ведомості", Кудрін заявив про технологічне відставання країни і намагався переконати Путіна у необхідності інтегрувати Росію в міжнародні технологічні ланцюжки, нехай навіть і на других ролях.

У відповідь на це той заявив, що "Росія не першою розпочала конфлікт, що в неї тисячолітня історія і вона не буде торгувати своїм суверенітетом". Крім того, як повідомляє джерело видання, Путін додав, що не треба збільшувати напруженість і піддаватися на провокації.

Новина про суперечки між президентом РФ і його давнім прихильником Кудріним, опублікована на сайті прокремлівського інформагентства "РИА Новости" за дві години набрала близько 300 коментарів. Зазначимо, що більшість з них мали негативний зміст щодо Кудріна.

"Чи не час трохи почистити ці Авгієві стайні, в особі нинішнього уряду. Давно треба було вигнати з уряду цих "патріотів Америки" в особі Кудріна, Дворковича, Чубайса, Грефа і ще доброго десятка американських засланців, котрі діють на підрив економіки та суспільно-політичного ладу Росії! Буває, слухаєш висловлювання Дмитра Анатолійовича, і закрадаються сумніви, занадто багато дозволяє ліберальному блоку уряду "пустувати", - написав користувач з ніком elenf28.

"Кудріна геть і його господарів! Геть зовнішнє управління країною по лінії економічного блоку! Глазьєва ЦБ давно треба поставити", - пише Рустем.

"Послухай Кудріна і зроби навпаки", - пропонує Ватник Колорадович.

"П'ята колона у всій своїй красі", - дорікає російському екс-міністру omolibog.

Новина про сварку між Путіним і Кудріним, опублікована на сайті одного з провідних російських видань Lenta.ru, викликала ще більший ажіотаж, набравши всього за кілька годин більше тисячі коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кудрін заявив, що погіршення фінансової кризи ще чекає Росію у швидкому майбутньому.