RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У мережі вказали, як ватажок ДНР підставив Путіна

У соціальних мережах визнали, що заява лідера самопроголошеної терористичної ДНР Олександра Захарченка про те, що бойовики не мають наміру проводити місцеві вибори за законами України, підставляє президента РФ Володимира путіна.

Про це пише у своєму Twitter колишній лейтенант російської поліції Ельшад Бабаєв.

"Алкаш-терорист Захарченко продовжує смішити публіку своїми перлами, мимоволі видаючи плани Кремля", — прокоментував він заяву Захарченко.

Також Бабаєв опублікував картинку, яка демонструє ймовірну реакцію Путіна на заяву ватажка бойовиків ДНР.

Нагадаємо, Захарченко заявив, що не хоче "танцювати під дудку України". "Цього не буде. Жодна українська партія сюди не прийде. Якщо ми будемо проводити вибори, то вони будуть проходити за нашим сценарієм", — заявив ватажок бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок бойовиків заявив, що так звані "праймеріз" на окупованому Донбасі "допоможуть населенню визначити найбільш гідних кандидатів для участі у місцевих виборах, передбачених Мінськими угодами". Провести праймеріз Захарченко планує цієї осені.

Проте, як повідомив "Апострофу" один з високопоставлених співробітників українського МЗС, виборів на окупованому Донбасі в цьому році не буде, і українська влада це розуміє.