RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У росіян зафіксували зростання ненависті до Путіна

Лідер російських націоналістів заявив, що невдоволення жителів Росії політикою президента РФ Володимира Путіна наростає і може вилитися в Майдан в країні.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

Дьомушкін підкреслив, що ситуація в країні може змінитися в будь-який момент.

"Це може статися за рахунок чого завгодно. Незручна дія або фраза якогось керівника або чиновника, зіткнення, вбивства, теракти, соціальне невдоволення... Все це може призвести до краху системи. Вона стабільна, тільки коли дивишся телевізор, а в житті все більше буксує і дає збої. Почалися системні проблеми з економікою, і в політиці все складніше змушувати масу голосувати", - зазначив він.

Дьомушкін підкреслив, що окрім матеріальних проблем у людей ще є загальна озлобленість тією несправедливістю, яка є наразі в країні.

"Для людей, яким вдається вселити ось цю псевдопатріотичну ідею, шлунок якраз питання не принципове. При більшовиках люди один одного жерли від голоду. А тут у них і жодної ідеї немає. Багато людей, навпаки, озлоблюються від того, що відбувається навколо, ставлять усе більше запитань. І ситуація може дуже швидко змінитися. Такого телеблагополуччя немає, як нам показують. Я багато їздив по країні, поки мене не обмежили, і бачив, яка ненависть до Москви. Настрої все гірші і гірші. І якщо Москву, Санкт-Петербург і міста-мільйонники ще можуть тримати, то глибинку – не виходить. Там розруха і безнадія для людей. З'являються такі пасіонарні шари, які вже майже відкрито починають говорити, що вони думають", - заявив Дьомушкін.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Анексія Криму - це величезна помилка Путіна, яка може закінчитися великою кров'ю.