RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Злодії з підворіття: екс-ватажок бойовиків ДНР жорстко висловився про оточення Путіна

Колишній ватажок бойовиків Слов'янська Ігор Стрєлков (Гиркин) дуже несхвально висловився про тих, хто входить в оточення президента Росії Володимира Путіна.

В інтерв'ю виданню Znak Стрєлков розповів, як змінилося його ставлення до Путіна: "Бачите шафа в кутку кабінета? Ось за ним стоїть портрет Володимира Путіна, запилений, а раніше він висів на стіні над столом. Він висів до початку сирійської авантюри, але він висів не тому, що я люблю Володимира Путіна і вважаю його кращим керівником у країні, а тому, що поки йшла війна і була надія, що він буде її вести як верховний головнокомандувач, а не як капітулянт, що отримав поразку, я готовий був його сприймати як верховного головнокомандувача. Але зараз Путін йде шляхом Мілошевіча, один в один. У нього ще є час звернути з цього шляху, але поки він ним марширує. Якщо він зверне з цього шляху, якщо ми побачимо Путіна зразка 2014 року і при цьому буде виконано ряд умов, тоді я можу його знову підтримати".

"Коли в 2014 році Путін різко змінив зовнішній і внутрішній політичний курс, він повинен був одночасно провести зміну кадрів. Єгор Просвірнін мене завжди страшно критикує, але просто цю цитату Сталіна пам'ятають усі: «Кадри вирішують все». Якщо потрібну і корисну справу доручити мерзотникові і пройдисвіту, він обов'язково поцупить, прогавить, продасть. У Путіна команда незмінна. Частина кооперовано з єльцинських часів, частину він сам зібрав зі свого кооперативу, з товаришів по татамі і підворіттях. Ця команда здатна тільки красти і нічого більше. Я був впевнений, що почнеться процес кадрового оновлення, що він буде збирати під нові завдання дієздатну команду, тому що протистояти Заходу навіть в політичному плані неможливо, коли діти міністра закордонних справ навчаються у Великобританії, коли власні діти живуть в Голландії, коли у головного людини по Україні колишня сім'я живе в Лондоні. Не можна воювати проти супротивника, маючи в якості виконавців потенційних шпигунів. Хоча, думаю, там не тільки потенційні є", - додав Стрєлков.

Як повідомляв «Апостроф», Стрєлков раніше розповів, яким чином хоче прийти до влади в РФ.