RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ходорковський задоволений тим, як кримінальна культура об'єднала Росію

Російський опозиціонер і опальний олігарх Михайло Ходорковський заявив, що Росія - країна однієї культури і тому вона завжди залишиться єдиною.

Про це він заявив під час інтерв'ю телеканалу Еuronews.

Ходорковський нагадав, що відсидів у російській в'язниці 10 років. При цьому покарання він відбував у дуже віддалених регіонах, у тому числі в 6 тис. км від Москви.

"Всі люди, навіть ті, що перебувають у в'язниці, люди невисокого рівня – це люди однієї культури. Я приїжджаю в Європу, і це все-таки світ багатокультурний. В одному місці – це Німеччина, а переїхав годину – і це вже країна абсолютно з іншою культурою, наприклад, Франція. У Росії ви летите 7 годин, а культура залишається тією ж самою", - заявив Ходорковський.

На його думку, це дуже важливе досягнення Росія.

"У зв'язку з цим, коли мені кажуть, що Росія не може бути такою великою країною, що вона повинна бути розділена, я до цього ставлюся дуже глузливо. Ці люди просто не розуміють, що ми – єдине ціле", - впевнений політик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ходорковський зізнався, що не повернув би аннексированный Крим Україні без відповідної думки серед росіян.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР Тема: СНГ
Теги: