RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Смерть людини Путіна в Україні: журналістка вказала на цікаві деталі

Журналістка Ірина Аніловська прокоментувала смерть 30 травня в Москві тимчасового повіреного посольства Росії в Україні Андрія Воробйова, вказавши на цікаві деталі його загибелі.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Ця людина після відкликання посла Росії Зурабова в лютому 2014 року фактично керувала роботою російського посольства в Києві, тобто де-факто була послом Росії в Україні в ці два драматичних роки. Той факт, що про нього мало хто чув недивний. Він ніколи не прагнув публічності, оскільки вся його професійна діяльність цьому не сприяла. Відомство, в якому він насправді служив, не МЗС Росії, звичайно, публічність ніколи не заохочувала", - зазначила журналістка.

"Він став місцеблюстителем посла два роки тому і, безумовно, якщо не контролював, то знав багато таємниць підготовки війни Росії в Україні, ведення спеціальних операцій, фінансування резидентури та агентів, політичних і дипломатичних процесів і ще багато чого. І ось, він помирає раптово від серцевого нападу в Москві (не в Києві) і повідомлення про це приходить в країну, де він очолює посольство тільки на п'ятий день і, загалом, ніяк і ніде не коментується. Коло присвячених звужується", - написала Аніловська.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді минулого року загадково помер головний прибічник президента Росії Володимира Путіна, колишній міністр друку Росії Михайло Лесин.