RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Путінці обурюються через розповіді Савченко про її голодування

Прихильники політики президента Росії Володимира Путіна вкрай різко відреагували на розповідь української льотчиці, народного депутата Надії Савченко про її голодування.

Слова Савченко активно обговорюють на популярному російському новинному ресурсі Lenta.ru.

Російське видання розповіло, що журналіст Савік Шустер в ході ток-шоу "Шустер Live" запитав Надію Савченко, чи відчувала вона під час перебування в сухому голодуваннi боязнь тюремників за її здоров'я. Савченко відповіла позитивно. За її словами, ще під час першої сухої голодовки в 2015 році вона "десь на 60-70-й день зрозуміла, що потрібна їм живий". "В'язні голодують по-різному. Це такий метод протесту. Хтось оголошує голодування і не голодує насправді. Це все як би розуміють", — додала українська льотчиця.

"Худий українець — нонсенс", "Хтось оголошує голодування і не голодує насправді. Це все як би розуміють..." — cказала Савченко, насилу застібаючи ширінку на джинсах", "Тобто вона пі**болка і ніякої голодування не було", "Звідки тоді у неї така ряха і і сили стрибати в клітці як мавпа і факи показувати?", "На 25 -30 день сухого голодування людина гине від зневоднення організму і оскільки без води настають незворотні процеси в організмі, а вона ось майже в три рази перевищила фізіологічну граничну норму голодування для організму", "Вона не мучилася, а кайфувала і жрала при адвокаті так, як на волі не харчується", "Прям висохла вся. Суха, як вобла, хоч щас на подіум", "Світ знає, як голодують хохлушки, по Караваю з вухами (Тимошенко). Голодувала поряд з холодильником... За два роки "відсидки" Каравай з вухами отримала в передачах 4 тонни продуктів", "Де талія у цій жирної корови?", "Що за голодування, коли таку ж***у отъела?!", "Судячи з жирку, голодування ніякого не було", "70 днів без води навіть біблійним старцям не вдавалося протриматися. Казкарка жовто-блакитна", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у росіян викликали бурю емоцій матюки Надії Савченко в адресу депутатів Верховної Ради.