RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Скандальний Шнур розкрив важливий дар російського народу

Російський музикант, лідер рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров заявив, що російському народові небесами подаровано відчуття п***ця.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Нашому народу даровано небесами відчуття п***ця. Немає аналогів цього слова в інших мовах і ніякі синоніми не врятують. Всяка російська думка якщо й не згадує прямо, то має його на увазі. На початку було відчуття, те гнітюче і одночасно захоплене почуття, якому вже пізніше підібрали таке чудово точне слово – П***ЦЬ. Ми його знаємо у всій своїй повноті і нюансах", - зазначив Шнурів.

"Ми знаємо, що його частками просякнутий весь простір і досить невеликої випадковості для того, щоб п***ць досяг критичної маси і вибухнув неймовірно яскравим спалахом, спалюючи одні людські надії й висвітлюючи інші. П***ць не добрий і не поганий, він є, як не сформульована російська ідея, як елементарна частинка з нез'ясованим зарядом. Плюс і мінус одночасно. Заборонити п***ць, як слово, звичайно, можна, але як назвати те, з чим ми стикаємося щодня і сигнали чого ми уловлюємо усією широтою своєї російської душі?" - написав музикант.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році Шнуров заявив, що за останні 10 років напрямок руху Росії змінився в протилежну сторону.