RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Ватажок бойовиків ДНР образив російського прем'єра

Колишній ватажок бойовиків Слов'янська Ігор Стрєлков (Гіркін) вельми несхвально відгукнувся про весь російський державний апарат, висміявши в тому числі російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва за його ініціативи.

Про це Стрєлков заявив на зустрічі зі своїми поплічниками в російському Челябінську, передає "Сноб".

"Я багато разів говорив про ставлення до Путіна. Хочемо ми чи ні, Путін — глава держави. Я можу скільки завгодно критикувати його політику, але я проти нього не виступаю, інакше ми опинимося в союзі з тими, хто його прагне "спихнути". Ми об'єктивно розуміємо, що він — цвях, на якому тримається весь державний апарат. Більше в очах населення легітимної влади немає", - вважає Стрєлков.

"Дума легітимна у ваших очах? Хто її сприймає не інакше як збіговисько жирних дуп, шахраїв і пройдисвітів, олігархів, які штампують закони за гроші? Хто сприймає Медведєва? "Мішу-айфончика"? Я вільно це кажу, що мені? Я і так наговорив на весь Кримінальний кодекс. То він часові пояси змінює, то лампочки економії вводить, які ніхто в країні не виробляє...", - сміється над російським прем'єром Стрєлков.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Стрєлков розповів, яким чином хоче прийти до влади в РФ.