RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Одіозний кремлівський пропагандист відзначився "діагнозом" для Савченко

Скандальний російський політолог Сергій Марков, який є прихильником політики президента РФ Володимира Путіна, жорстко висловився про депутата Верховної Ради Надії Савченко.

В інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви" Марков заявив, що Савченко не має повноважень для переговорів з ватажками самопроголошених ДНР і ЛНР.

"Юридично вона є лише депутатом Верховної Ради. Їх там більше 400 осіб. У кожного своя думка. Ніяких повноважень у неї немає, крім як брати участь у голосуванні, прийняття законів. Сказати вона може, це буде почуто. З іншого боку те, що вона говорить, почуте, я все-таки переконаний, що вона є розумово відсталою людиною", - сказав Марков.

На уточнююче питання, чи говорить він про медичний діагноз, політолог додав: "Ну, я думаю, (медичну експертизу – ред.) не проходила, але якщо б проходила, то діагноз був би такий думаю поставлений".

Відповідаючи на прохання ведучої не ображати Савченко, Марков заявив: "Те, що я думаю, я мушу це говорити. Це ж не образа. У нас є багато людей розумово відсталих. І навпаки їм допомагати де треба, може бути, але не депутатством у парламенті. Крім того, очевидно, що вона не соціалізована дуже людина. З психологією серійної вбивці — я б сказав так. І до речі брала участь у серійних вбивствах".

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні Савченко схвилювала громадськість заявою про те, що вона готова особисто вести переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Представник ДНР Денис Пушилин вже озвучив свою згоду на переговори з Савченко.