RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Сварка адвокатів Савченко: стали відомі несподівані подробиці

Адвокат Микола Полозов, який захищав у російському судi народного депутата Надію Савченко, розповів подробиці сварки зі своїм колегою Іллєю Новіковим.

Про це Полозов написав у своєму Twitter.

"З адвокатом Новіковим я і Фейгін не працюємо з грудня минулого року. Була домовленість з Надією до кінця справи про це не говорити. Тепер можна", — написав Полозов.

"Просився в справу, його взяли в команду. В якийсь момент, порушуючи домовленості, перестав працювати в команді. Став грати по-своєму, — розповідає адвокат.

"Так званий "закон Савченко" просував саме він, усупереч нашій домовленості про невтручання в українську політику і законотворчість", — зазначив адвокат.

"Тепер він намагається нав'язати Україні закон про присяжних засідателів. Це тоді, як в РФ знищують цей інститут як такий", — пише Полозов.

"Про його демарш одразу стало відомо владі РФ. Пропагандистам дали команду робити міф "тільки один працює, інші піаряться", — стверджує захисник Савченко.

"Звільнення Надії — робота великої команди, більша частина якої була зроблена в Україні та за межами РФ", — додає він.

"Адвокати в РФ повинні займатися захистом осіб в РФ і на територіях, контрольованих владою РФ, а не втручатися у внутрішні справи України", — зазначає адвокат.

"Тому прошу не плутати мене і мого колегу Марка Фейгіна з адвокатом Новіковим. Бог знає, що він ще наговорить і зробить", — заявляє Полозов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше адвокат Микола Полозов висміяв вступ голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна до Союзу письменників Росії.