RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Розлінилися зовсім: космічний віце-прем'єр РФ відзначився випадом на адресу піратів

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін потішив мережі розповіддю про розлінувавшихся сомалійських піратів, які переїхали в Європу і більше не хочуть грабувати.

Як передає РІА Новини, російський віце-прем'єр заявив, що сомалійські пірати переїхали жити у ФРН, тому безпека морського шляху з перевезення товарів з Європи в Азію збільшилася, підсиливши його конкуренцію з Півморшляхом.

"Сомалійські пірати зовсім лінуються, переїхали зі своїми сім'ями в Німеччину, отримали там натуралізацію. Нікому відлякувати під флібустьерским прапором тварюк тремтячих міжнародного транзиту. Але я не закликаю до відновлення піратства", — сказав Рогозін.

Заяву віце-прем'єра РФ висміяли в коментарях під новиною, опублікованою на сайті Lenta.ru.

"Хто крутіший у гуморі - Рогозін чи Медведєв? "Космічні пірати - кращі друзі сомалійських піратів", "Ндя. Справжній політик. Кожне слово вивірено і зважено. Старанний учень (слуга) свого господаря", "І це говорить Заступник Голови Уряду Російської Федерації. А не гопник з Бутово. Так-так, Заступник Голови Уряду Російської Федерації", - дивуються словам віце-прем'єра користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли Рогозіна, який визнав, що Росія не зможе наздогнати США у космічній галузі.