RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У мережі висміяли новий "шедевр" антиукраїнської пропаганди від Путіна

У соціальних мережах підняли на сміх вигадане антиукраїнське відео про окупований Росією Крим, яке показала головний редактор кремлівського пропагандистського телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян.

Пропагандистське російське відео висміяли користувачі Facebook.

"РТ зняли сюжет про те, що було б, якби Крим залишився українським. Це просто АААААААААААА", — пишуть на сторінці Лентач у Facebook.

"Що цікаво, в ролику Крим залишився з Україною, і в них інтернет є, і енергоблокади нема, правда, як і раніше, дивляться канал з неправдивими новинами і мовчать", "Питання: а з чого б Україна нападала на Росію і взагалі як-небудь діяла агресивно проти, якщо б не інтервенція в Крим? Просто переплутані причина-наслідок", "Все правильно. Доступно розповіли та показали, як за допомогою пропаганди підштовхнути людей до скоєння потрібних їм вчинків. Майже методичка", "А де сюжет про геїв у шкірянках і з фашистською символікою, якi гвалтують ветеранів ВВВ?", "До чого неприємно на це дивитися, огидно і бридко... просто сволочі... а потім ще кажуть: "ми ж брати"... просто тварі", "Угорнул з чуваків, які цілими днями мовчки дивляться телевізор, не обронив ні слова один одному. Сам РТ натякає, що від їх пидорач мозок розплавляється і виливається, перетворюючи людей в овочів", "Мабуть, віра в страшних бандерівців злегка ослабла у населення, треба підкріплювати. І навіть не сильно напружували мізки над "сюжетом", немає необхідності", — коментують користувачі Facebook.

"Уникший розп'яття хлопчик два роки дивився телевізор, потім встав і пішов воювати хунту. Кремлю мало глумитися над своїм народом створенням паралельної інформаційної реальності. Його пропагандисти вирішили вивернути навіть її навиворіт і довести, що вигадане життя набагато краще іншого. Теж вигаданого. У цьому вся суть російської історіографії, політології та культури — людям десятиліттями не дають робити вибір між правдою і брехнею, а змушують вибирати між різними варіантами обману", — пише на своїй сторінці у Facebook блогер під ніком Циля Зiнгельшухер.

Як повідомляв "Апостроф", одіозного прокремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова спіймали на визнанні того, що анекcований Крим не є частиною Росії.