RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

України-"ворога" вже не вистачає: в РФ розповіли про нову тактику пропаганди Кремля

Російський журналіст Павло Канигін, відомий своїми матеріалами, висвітлюючими причетність військ РФ до збройного конфлікту на Донбасі, розповів про те, що в певний момент на телебаченні в Росії Україну частково в статусі "ворога" почали підміняти Туреччиною.

Про це він розповів у інтерв'ю УНІАН.

На питання про те, що на росТБ не стало менше геополітики Канигін сказав: "Це так, але як тільки перестають розповідати про пригоди російських представників в Сирії або Україні, увагу відразу перемикається на внутрішні проблеми і економічну кризу".

"Цього влада допустити не може. України стало у нас набагато менше, але з'явилися шпигуни Держдепу, які мріють захопити всіх, знищити і поневолити. Додалася ще Туреччина і міграційний криза в Європі. У Росії держЗМІ продовжують готувати цей багатошаровий пиріг з вигаданими загрозами. Однією України вже не вистачає, потрібно ще більше ворогів! На цьому намагаються виїхати, але це смішно і водночас гірко", - підкреслив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", не так давно один із головних пропагандистів Кремля Дмитро Кисельов оконфузився, заявивши, що Крим є українським.