RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Росії розповіли, наскільки Путін любить порівняння його зі Сталіним

Російський адвокат Марк Фейгін, який захищав в суді українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко, розповів про дві речі, від яких кайфують в Кремлі.

Про це Фейгін сказав в інтерв'ю UKRLIFE.TV, опублікованому на YouTube.

Фейгін у бесіді підбив підсумок процесів, пов'язаних із звільненням Надії Савченко.

"Звільнення Савченка було дуже схоже на те, що іманентно притаманне публіці, яка нині тримає владу в Росії — на якусь операцію спецслужб. Їм таке подобається, вони кайфують від цього. Від двох речей вони просто заходяться, у них оргазм наступає: по-перше, коли їх порівнюють зі Сталіним — тому що вони люблять "чорну сторону" своєї сили; співробітники спецслужб обожнюють, коли їх порівнюють з сатрапами, — і, по-друге, проводити в режимі спецоперації", — заявив адвокат.

Також Фейгін прокоментував ситуацію з журналістом Євгеном Кисельовим, розповів про вільнi ЗМІ в Україні та Росії, розповів про те, як готуються вибори в Державну Думу.

Як повідомляв "Апостроф", адвокати Ілля Новіков, Марк Фейгін і Микола Полозов, якi захищали Надію Савченко, посварилися через її скандальну заяву про те, що вона готова безпосередньо вести переговори з ватажками ДНР/ЛНР.

Раніше Марк Фейгін пояснив, чому Надія Савченко вирішила зв'язати свою долю з політикою.