RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Заява "кривавого пастора" про радянськi боєприпаси викликала ажіотаж у путінцев

Заява секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова про те, що в Україні хочуть налагодити виробництво боєприпасів в Україні, викликало ажіотаж у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно коментують користувачі російського ресурсу Lenta.ru, там її розмістили із заголовком "Турчинов поскаржився на брак радянських боєприпасів".

"Радянські снаряди це не свідомо", "Зрадник! Радіти повинен! Це декомунізація!! Свідомі, ганьба!", "Він розв'язав війну в Україні. Це все, що потрібно знати про цю людину", "Хохли нехай воюють з списами й луками, папуасам більшого не дано", "Країна-банкрут у повнiй *опі, але їй потрібні боєприпаси!", "Війна походу підходить до кінця", "Накрити цю свiдомию ядерним ударом по Києву. І горіти їм в пеклі. Скільки людей вже угробили", "Снаряди і патрони робити не бох звістка який хайтек, але теж високотехнологічне виробництво. Чи впораються?", "А на**я їм патрони? коли вони всі в тырнете по клаві япошат!", "По цивільному населенню витратили все, тепер від бурятських кінно-водолазних орд нічим оборонятися?", — коментують росiяни.

"Ні боєприпасів не залишилося, ні техніки, більша частина радянських танків не на ходу, а запчастини тільки в Росії є", "А менше треба було на бік розпродавати ) І взагалі я не зрозумів - начебто вони НАТО зібралися щось там купувати... Або знову обірвали чубатих?", "Коли ми вже "пошлемо туди свої боєприпаси!? Знаряддя "сверблять!", — пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що Росія створює на окупованій території Донбасу і в аннексированому Криму потужні військові угруповання для нанесення удару по Україні.