RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Образилися на фанатів: путінці біснуються через продовження санкцій ЄС проти Криму

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна з обуренням відреагували на новину про те, що сьогодні Рада Європейського Союзу продовжила на 12 місяців — до 23 червня 2017 року — санкційні заходи щодо Криму і Севастополя в рамках стратегії невизнання окупації півострова Росією.

Про реакцію путінців свідчать їхні коментарі на сайті російського інформаційного ресурсу Lenta.ru.

"Після цього чесно, взагалі ніякої поваги до керівництва ЄС, одне презирство, жах", "До речі, потрібно взагалі вирити траншею, щоб півострів став островом. Нехай хохли вплав добираються", "Смішно, звичайно, це чути, тому що сьогодні вони приїхали до нас домовлятися на економічний форум", "Вимагаю ввести санкції за приєднання НДР до ФРН! ФРН окупувала НДР!", "Тобто гейпарад в Севастополі ще цілий рік буде неможливий, жах-то який", Т чому проти Криму ввели санкції? Еуропейці вважають його частиною України, отже, це санкції проти частини хохлостана", - залишають жовчні коментарі росіяни.

Нагадаємо, в грудні минулого року на засіданні постійних представників країн-членів ЄС було прийнято рішення продовжити санкції щодо Росії, термін яких закінчився 31 липня 2016 року.

Відомий російський економіст, директор Центру досліджень постіндустріального суспільства Владислав Іноземцев пояснив "Апострофу", чому Євросоюз не скасує санкції проти Росії