RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

В Росії зробили гучну заяву про долю Донбасу

Один з російських кураторів бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Жучковський заявив про те, що нібито отримав гарантію того, що окупований Донбас "не здадуть" Україні.

Про це Жучковський написав на своїй сторінці в соцмережі ВКонтакті.

"Сьогодні отримав майже 100% гарантію того, що Донбас не здадуть Україні ("майже", тому що Донбас буде зданий у разі ліберального перевороту в РФ, але я в це не вірю). Що це за гарантія, сказати не можу, але пишу цей пост для того, щоб мої читачі та коментатори припинили нескінченно нагнітати з приводу неминучого повернення Донбасу в Україну з подачі РФ. Всі мантри на цей рахунок я буду розцінювати як дурість або свідоме залякування жителів ЛДНР", - пише куратор бойовиків.

"Сказане мною не означає, що завтра на Донбасі настане світле майбутнє і що слід всіляко схвалювати російську політику щодо України/ЛДНР. На жаль, нинішнє хиткий і невизначений стан може протривати ще довго, а з боку РФ можливо ще не раз будуть звучати обурливі заяви, що йдуть врозріз з нашими сподіваннями. Але те, що повернення нинішніх територій ЛДНР до складу України не відбудеться ні за яких обставин (крім гіпотетичної зміни влади в РФ) - це абсолютна, стовідсоткова даність. Закликаю товаришів це враховувати, а супротивників з цим змиритися і не лізти на рожен", - вважає Жучковський.

"При цьому ми повинні в своїй пропаганді і в своїх діях відстоювати єдино можливий і бажаний для Донбасу варіант розвитку подій - входження його до складу Росії (як мінімум, максимум ж - повернення всієї Новоросії, для чого в перспективі також є передумови)", - запевняє куратор бойовиків.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Жучковський розповів про безвихідне становище бойовиків ДНР, яких не чекають навіть у Росії.