RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Новина про відсторонення спортсменів із РФ від Олімпіади викликала бум серед адептів Путіна

В Росії бурхливо відреагували на чутки про те, що Міжнародний олімпійський комітет (МОК) обговорить варіант з відстороненням усієї російської збірної від Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Spiegel.

За інформацією видання, МОК буде вирішувати питання не тільки про долю вітчизняних легкоатлетів, але і про відсторонення Олімпійського комітету Росії (ОКР) або про дискваліфікацію представників окремих видів спорту.

Про реакцію росіян на таку можливість свідчать їх коментарі на інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Завжди дивувало, чому всі ці скандали в спорті почалися після 2014 року. Збіг?", "Взагалі, хороша задумка сердечні ліки визнати допінгом, а потім всіх усунути. СУГС!", Переживемо", "Та нічого наші не хотіли. Всі живуть за одними законами. Але Росії зараз намагаються показати наочно, як їй погано буде, якщо вона буде продовжувати курс на незалежність", "Мало того, що зробили забороненим, так він ще й швидко з організму не виводиться. Підстава конкретна.Всі прекрасно все розуміють, але зробити нічого в цій ситуації не можуть", - відмовляються визнати провину свого керівництва росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", у зв'язку зі спалахом міжнародним скандалом навколо російських спортсменів, яких викрили у вживанні допінгу, у соціальних мережах вигадали кумедні медалі для росіян.




Зазначимо, що всього за кілька годин з моменту публікації, прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна залишили під цією новиною більше 1000 коментарів.