RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Порошенко запропонував відправляти бійців Нацгвардії в АТО: путінці в гніві

Президент України Петро Порошенко пропонує створити можливість для проходження бійцями бригади швидкого реагування Національної гвардії "обкатки боєм" в зоні проведення АТО.

Про це він сказав 18 червня суботу під час відвідування полігону в навчальному центрі НГУ "Старе" в рамках церемонії вручення державних і спортивних нагород, передає "Інтерфакс-Україна".

У зв'язку зі своєю пропозицією президент має намір провести найближчим часом нараду з керівниками військових структур.

"Незважаючи на те, що Національна гвардія, згідно із законодавством, має інші завдання, найближчим часом за моїм дорученням буде проведено нараду за участю міністра оборони (Степана Полторака - ред), начальника Генштабу (Віктора Муженка – ред) і командувача Нацгвардією (Юрія Аллерова - ред). Ми створимо можливість для того, щоб бійці пройшли обкатку боєм", - заявив Порошенко.

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна висловлюють свою думку з даного приводу в коментарях до новин, опублікованих на сайтах прокремлівських "Стрічка.ру" і "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", у прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна викликав уїдливу реакцію підписаний 10 червня Петром Порошенком указ про дозвіл іноземцям та особам без громадянства проходити військову службу в лавах української армії за контрактом.