RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Трагедія з дітьми в Росії: з'явилося відео рятувальної операції

У мережі показали відео рятувальної операції на озері Сямозеро в російській Карелії, де загинуло 11 дітей і один дорослий.

Відео опубліковане на YouTube.

"В Карелії рятувальники шукають тих, хто вижив у трагедії на озері. В районі Сямозеро, що в Пряжінськім районі Карелії, йде пошуково-рятувальна операція. Там перекинулися човни з дітьми, загинули 11 школярів і один дорослий. За різними даними, на човнах на водну прогулянку вирушили від 47 до 51 людини, підлітки в супроводі дорослих", — наголошується в коментарі до відео.

"Проводяться роботи з обстеження берегової лінії та акваторії озера. Для проведення пошукових робіт задіяні нові технології, безпілотна авіація, підключена авіація МНС Росії. Також направлені підрозділи спеціалізованої водолазної частини", — відзначають в МНС.

Нагадаємо, за останніми даними, співробітникам МНС вдалося врятувати 36 осіб, доля ще чотирьох невідома. Також вже встановлено, що на озері в Карелії загинули 11 дітей і 1 дорослий.

Як повідомляв "Апостроф", мер Москви Сергій Собянін заявив, що, за попередніми даними, в Карелії загинули діти з Москви.