RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна на Донбасі: розвідка дізналася про втрати Путіна при спробі штурму позицій сил АТО

Українська розвідка оприлюднила відомості про нові втрати, які понесли російські військовослужбовці при спробі штурмувати сили АТО на окупованому Донбасі.

Про це повідомляють на сторінці Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України в Facebook.

"Зафіксовані чергові втрати особового складу з'єднання з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 18 червня ц. р. загинуло троє і поранено п'ятеро п'ятому військовослужбовців 100 (Донецьк) і 3 (Горлівка) окремих мотострілкових бригад 1 АК, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) і 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК", — йдеться в повідомленні.

"Найбільші втрати особового складу зазнала 100 омсбр, підрозділи якої намагалися атакувати сили АТО в районі н. п. Красногорівка", — повідомили також у розвідці.

Нагадаємо, втрати бойовиків і російських військових на Донбасі у травні цього року становлять 180 осіб загинули і близько 190 поранених. При цьому 80 загиблих і 70 поранених є громадянами Росії, з яких понад 30 загиблих — кадрові російські військовослужбовці, в основному з підрозділів спеціального призначення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українська розвідка оприлюднила відомості про великі втрати, які понесли за останні два дні російські військовослужбовці, котрi прибули на окупований Донбас для війни в рядах бойовиків.