RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Марчук розбурхав росіян словами про неможливість створення Путіним "коридору" в Крим

Заява представника України в тристоронньої контактної групи в Мінську Євгена Марчука про те, що російська армія не зможе пробити сухопутний "коридор" в окупований Крим, викликала ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, де новина за короткий час зібрала понад 1500 коментарів.

Ось найяскравіші з них.

"Шизофренія в Україні прогресує. Якщо Україна зважиться захопити Марс, то вона повністю вимре", "Україною керує психічно не здорова хунта", "І вона нікому не здалася — ні Європі, ні США, і Росії. І навіть самій Україні вона на-***ін не потрібна", "Наркомани! Самі собі придумують страхи, самі бояться", "Потрібен ворог вигаданий, щоб було з ким "боротися" і кого "перемагати" у газетах і по радіо. Якщо такого не буде, то люди почнуть ставити питання: а що ви там взагалі робите і чому в країні така дупа? А зараз все можна списати на майбутню війну і підступи Путіна", — комментують в РФ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Євген Марчук розповів про те, що за останні два тижні Росія перекинула понад 20 танків на територію окупованого Донбасу.

У травні президент України Петро Порошенко закликав екс-міністра оборони Євгена Марчука відновити контроль над кордоном України з Росією.