RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Надзвичайна подія з дітьми в Росії: розкрилися скандальні подробиці

Стали відомі нові подробиці у справі про трагедію з маленькими учасниками походу в Карелії, які загинули внаслідок аварії човна на озері.

Про це заявив офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін в ефірі "Вести-ФМ".

За його словами, ще один чоловік затриманий у справі про загибель дітей на Сямозері в Карелії.

"Вночі ми затримали ще одного інструктора Валерія Крупнодельщикова", — сказав він.

Таким чином, всього пред'явлені звинувачення п'ятьом дорослим. Раніше були затримані директор ТОВ "Парк-готель "Сямозеро" Олена Решетова, її заступник Вадим Виноградов, а також інструктори Регіна Іванова Людмила Васильєва.

Також за словами журналістів, які зробили відеосюжет, опублікований на YouTube, трьом з провідників табору було 19 років, ще одному — 17 (він загинув).

Нагадаємо, НП в дитячому оздоровчому таборі "Парк-готель Сямозеро" сталося напередодні — човни з дітьми перекинулися під час шторму. У туристичну групу входила 51 людина, з них четверо дорослих. Спочатку слідство повідомляло про 14 загиблих дітей, при цьому уповноважений при президентові РФ з прав дитини Павло Астахов говорив, що знайдені тіла 15 осіб. Пізніше глава Карелії Олександр Худилайнен уточнив, що зараз відомо про загибель 13 підлітків, пошуки ще однієї дитини тривають.

Як повідомляв "Апостроф", раніше регіональні російські ЗМІ дізналися про моторошні подробиці трагедії в Карелії, в ході якої загинуло понад 10 дітей.

Раніше стало відомо, що в результаті трагічної аварії човна на озері у російській Карелії загинули тільки діти, всі дорослі вижили.