RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо діалогу топ-пропагандиста Путіна з росіянином про життя в РФ

В інтернеті викликав ажіотаж діалог у соціальній мережі одного з головних путінських пропагандистів Володимира Соловйова з росіянином.

Про це пишуть у Twitter Громадське.

"Діалог російського телеведучого і росіянина про відпустку, зарплати і бізнес. Дуже показовий", — коментують там цей діалог, публікуючи його скріншот.

Фото з Twitter Громадське

"Де вам подобається проводити відпустку і чому"? — запитує Соловйов.

"Вдома, тому що грошей вистачає лише на їжу та комунальні послуги, але ви там тримайтеся", — зазначає йому користувач з ніком Петро Замковой, перефразовуючи відому фразу прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

"Вам скільки років?" — цікавиться Соловйов?

"Мені 38 років, живу в Ростові, працюю менеджером за 25 тисяч, дружина в декретній відпустці, мамі 75 років, пенсія 8 500", — відповідає співрозмовник.

"Так працюйте більше, забезпечте своїй матері гідну старість. Але ж вам подобається грати в "оппа", а не працювати", — заявляє Соловйов.

"Та ні, Володимир, був у мене свій бізнес, а пахав 24 години на добу, але хлопцям з ВБЕЗ дуже сподобався. Забезпечили мені життя", — відповідає Замковой.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли фотографію, на якій сфотографовані одразу два відомих кремлівських пропагандисти - російський телеведучий Володимир Соловйов і спікер Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова.

Телеведучому та ярому прихильнику анексії Криму Володимиру Соловйову в мережі пригадали, як він у листопаді 2013 року переконував росіян, що Крим Росії не потрібен.