RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путінських пропагандистів викрили в черговій брехні про Донбас

У проросійському співтоваристві "Голос руського світу" опублікували лже-інформацію про ситуацію на Донбасі, датовану майбутнiм часом.

Про це повідомив у своєму Facebook адвокат Маси Найєм, брат народного депутата Мустафи Найєма.

"Голос руського світу спалився. Зараз 20:11. У них новина запощена 19 хвилин тому, але про 23:10", — вiдзначив Найєм, опублікувавши відповідний скріншот з нібито "оперативною інформацією" про ситуацію на окупованому Донбасі.

"23-10. Донецьк. Активні позиції важкої артилерії (САУ) укронацистiв південніше Красногорівки (Яисноватского району) — схід від Авдіївки. Справили обстріл в напрямку Ясиноватського посту та прилеглих позицій ВСН. Після відстрілу — позиції міняють", — пишуть на проросійському ресурсі.

"Вони просто з Нижнього Тагілу пишуть", "Згадав, як підловили Стешина, який на "референдуму" у Донецьку надиктовував в Москву, які страшні бомбардування Слов'янська він прямо зараз спостерігає", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські волонтери зняли на відео бої під Зайцево Донецької області на окупованому бойовиками Донбасі.

Раніше в мережі показали італійського журналіста Вітторіо-Ніколя Рангелони, який працює на окупованому Донбасі, виступаючи на боці бойовиків ЛНР.