RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Журналіст дізнався, чи готові росіяни фінансувати війни Путіна: опубліковано відео

Відомий російський журналіст і блогер Олександр Сотник провiв у Москві опитування, щоб дізнатися, чи готові росіяни фінансувати війну зі своїх заощаджень.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

"А ось тут прошу тотальний репост: нехай у Кремлі і у ВЦВГД вояки поперхнуться... Москвичі: "На війну не дамо ні копійки". — зазначив Сотник у своєму Twitter.

"За останніми даними ВЦВГД, 49% громадян Росії "готові пожертвувати частину своїх заощаджень на військову державну позику в разі початку війни". Журналісти Sotnik-TV пройшли вулицями Москви в пошуках щедрих і мiлiтаристськи налаштованих патріотів. Але на всі прохання і вмовляння зустріли рішучу відмову від пожертвувань на термінові військові витрати", — наголошується в коментарі до відео.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Сотник вважає, що основним головним болем президента РФ Володимира Путіна є удушення російської економіки, викликане санкціями Заходу.

Раніше російський журналіст Олександр Сотник заявив, що симпатія консервативних політиків Заходу до президента Росії Володимиру Путіну не є безкорисливою, а проплачена з російського бюджету.