RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Путіна відреагували на жахливий інцидент російського омбудсмена з дитиною

Офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін прокоментував інцидент з уповноваженим при президентові Російської Федерації з прав дитини Павлом Астаховим, який під час зустрічі в лікарні з дітьми, що вижили на озері в Карелії, поставив одній з дівчаток цинічне питання.

Про це повідомляє Life.

Маркін закликав уповноваженого при президенті РФ з прав дитини Павла Астахова дотримуватися норм моралі.

"Ми вже давно поставили запитання "Як поплавали?" тим, хто безпосередньо відправив і супроводжував дітей в цьому смертельному плаванні. І слідчі, на відміну від омбудсмена, застосовують будь-які психологічні прийоми при бесіді з дітьми виключно в тандемі з кваліфікованими психологами", — заявив Маркін.

Нагадаємо, 18 червня діти з табору "Парк-готель "Сямозеро" у Карелії вирушили разом з інструкторами на водну прогулянку. Всього в поході брала участь 51 людина, включаючи чотирьох дорослих. На Сямозері почався шторм, і два каное з дітьми перекинулися. Потонуло 14 неповнолітніх, тіла 13 з них знайдені.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про низку підозрілих деталей у роботі табору "Сямозеро" в Карелії, де в результаті аварії човна загинули 14 дітей і на який вже багато років скаржилися батьки і діти.