RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Путіна розповіли про підготовку теракту в Керченській протоці

Пропагандисти з російського ТБ анонсували програму з розповіддю про нібито підготовку теракту в Керченській протоці.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст з Криму Олег Крючков.

"Три тижні тому в Керченській протоці готувалася диверсія. Організатор — Ленур Іслямов. Все дуже-дуже серйозно. Капітан катера терористів перейшов кордон і передав нам диск зі своїми зйомками на телефон", — розповідає журналіст.

"Від можливого краху кораблів і поромів врятувала поломка мотору катера. Здійснювати терористичний акт бійці батальйону Іслямова йшли під українським прапором. Ексклюзив НТВ, у неділю, у підсумковій, о 19.00. Зйомки на борту катера, який йшов виконувати диверсію, інтерв'ю з терористом і вся технологія морської блокади", — анонсує програму Крючков,

Відеоанонс програми опублікований на офіційному сайті російського пропгандистского телеканалу НТВ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше координатор блокади Криму, активіст і політичний діяч Ленур Іслямов опублікував фото і відео, на якому показаний закиданий фарбою білборд з президентом РФ Володимиром Путіним в окупованому Сімферополі.

Представник окупаційної влади Криму, так званий "депутат кримського парламенту" Валерій Аксьонов запропонував встановити вздовж українського адмінкордону, а також в Чорному морі телевежі для трансляції новин з півострова на материкову України, щоб показувати, що там нібито панує мирне та спокійне життя.