RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Мережі підірвав лист відомого радянського актора зі знаковою для РФ правкою

У соцмережах набирає популярність лист до свого брата радянського актора і письменника Василя Шукшина, в якому присутня знакова для Росії правка.

Лист Шукшина опублікував російський журналіст Сергій Пархоменко на своїй сторінці в Facebook.

"А, взагалі, нічого, Ваня. Нічого, братка. Життя не така вже погана річ". Багато думаю про нашу справу і твердо приходжу до висновку: нікому, крім мистецтва, до людини немає справи. Державі потрібні солдати, робітники, службовці і т. д. І, щоб був порядок. І все. А адже люди повинні бути добрими. Хто ж навчить їх цьому, крім мистецтва. Хто розповість, що простий добра людина набагато цікавіше і краще, ніж який-небудь дубина-генерал або чиновник, що високо стоїть", - йдеться в листі радянського актора.

"І слово "твердо" - викреслено. Тому що насправді - не твердо, в тому-то й річ", - прокоментував лист Сергій Пархоменко.

Відзначимо, що даний пост російського журналіста набрав майже 200 лайків за годину.

Також репост листа Шукшина зробив і російський письменник-сатирик Віктор Шендерович на своїй сторінці в Facebook, зібравши цим 148 лайків за годину.

Як повідомляв "Апостроф", Сергій Пархоменко заявив, що наступним президентом РФ миє стати командувач російської Нацгвардії Віктор Золотов.