RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Житель окупованого Криму показав сумні фото з півострова

Житель анексованого Криму поділився розповіддю про свої враження від поїздки в оккуповану Ялту.

Розповідь і фотографії з анексованої Ялти опубліковані на сайті блогера "Кримський бандерівець".

"У центрі людей багато, але там їх багато завжди — навіть взимку, адже в Ялту їдуть відпочити і самі кримчани. До того ж Ялта та ПБК - традиційно найпопулярніші маршрути для відпочинку. Є і в Ялті місця, які можна знімати в цілях брехливої пропаганди, але це не мій стиль, тому я побував на популярному Масандрівському пляжі, який для мене завжди дуже показовий. Отже, на вулиці другий тиждень рекордні температурні показники, вихідний день, що означає, що на пляжі як туристи, так і місцеві жителі. Почнемо...", - пише він.

"Перше, що кинулося в очі, – пляж виглядає, ніби зараз кінець квітня-початок травня, тобто підприємці тільки починають готуватись до сезону. Ці кафе не працюють вже не перший рік. До анексії працювали і користувалися популярністю", - продовжує житель Криму.

"Важко уявити, щоб до 2014 року простоював без діла хоч клаптик землі. Тепер так воно і є. Підприємці не поспішають зайняти колись ласий шматок. Згортання бізнесу – це в Криму тенденція. У відкритих кафе люди є, але небагато. На самому вході на пляж ще в минулому році було кафе. Тепер його немає. Від дитячого куточку теж практично нічого не залишилося", - ділиться враженнями "Кримський Бандерівець".

"Перші 3 сектори пляжу можна використовувати для пропаганди супер успішного курортного сезону, якщо не враховувати, що це один з найпопулярніших пляжів у Ялті, за вікном за 30, і на море у вихідний день вийшли всі, у кого були бажання і можливість: місцеві, біженці, туристи з країни окупанта, зрадники з материкової України (такі є, але небагато), відряджені на тривалий термін з-за поребрика з сім'ями тощо. Далі вже не так весело. Зрадники ніколи б не показали цю частину пляжу, а я показую все, як є", - пише він.

"На самих пірсах в цьому році лежаки так і не встановили. У минулому вони ще були, хоч і в основному порожні", - підсумовує блогер.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах порівняли, як проходить курортний сезон в Одесі та окупованому Криму.