RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​У Росії висміяли нових кандидатів до Держдуми від партії Путіна

Прем'єр-міністр Росії, голова "Єдиної Росії" Дмитро Медведєв оголосив про рішення включити в список кандидатів від партії в депутати Держдуми самопроголошеного "прокурора Криму" Наталію Поклонську, самопроголошеного "главу Криму" Сергія Аксьонова, режисера Станіслава Говорухіна, главу Чечні Рамзана Кадирова і мера Москви Сергія Собяніна.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Партія провела 22 травня голосування по всій країні, за підсумками якого повинен був формуватися список кандидатів. Раніше в керівництві "Єдиної Росії" не виключили, що на з'їзді може бути прийнято рішення про включення у перелік осіб, які не брали участь у попереднiй процедурі", — наголошується в повідомленні.

Всього Медведєв запропонував 29 кандидатур, з яких у попередньому голосуванні брала участь лише одна людина — дитячий хірург Дмитро Морозов. У список увійшли дев'ять губернаторів і десять глав республік; при цьому в нього не увійшли представники уряду Росії, за винятком самого Медведєва. Також у списку увійшов і перший заступник керівника адміністрації президента В'ячеслав Володін.

"Гасло Єдиної Росії на цих виборах — "грошей немає, але ви тримайтеся тут"!", "І що? Ці люди будуть в Думі або це паровози?", — коментують новину на інформаційному ресурсі РИА Новости.

Як повідомляв "Апостроф", депутата Муніципального Ради МО Купчино міста Санкт-Петербурга від путінської партії "Єдина Росія" Михайла Черепанова викрили у плагіаті політичної реклами.

У травні в Тверській області під час відпочинку на природі побили і пограбували депутата Держдуми РФ від путінської партії "Єдина Росія", заступника голови комітету з питань ЖКГ Олександра Сидякіна.