RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Ад'ютант його високошкідництва: в мережі висміяли нового начальника охорони Путіна

У мережі висміяли призначення Олексія Рубіжного, який раніше був ад'ютантом президента РФ Володимира Путіна, головою Служби безпеки російського лідера.

Про призначення Рубіжного повідомив Інтерфакс із посиланням на представника Кремля Дмитра Пєскова.

Зазначається, що попередній керівник відомства Дмитро Кочнєв пішов на підвищення і очолив Федеральну службу охорони замість Євгена Мурова, який керував відомством 16 років. Дружина Кочнєва, як повідомлялося раніше, заробила більше всіх у ФСО.

"У охорони Путіна новий начальник, колишній ад'ютант президента", — повідомили в Twitter Найшвидший Слон.

"Цікава доля старого... Живий-здоровий? Не потрапляв у ДТП? Не нудило його після зустрічі з колишніми товаришами по службі?" — коментують у цьому Twitter.

"Хто з вас знає начальника охорони Обами? Або з ким Обама навчався університеті або з ким займався дзюдо?" — ставлять риторичні запитання в Twitter Рогозін на орбіті.

"Ад'ютант його високошкідництва", "Обама вчився, а не займався дзюдо", "Зате я знаю практично всю обслугу Адольфа Гітлера", — коментують у цьому Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії розповіли, як готують водіїв для президента РФ Володимира Путіна.

На початку року в мережі показали подібність начальника охорони президента РФ Володимира Путіна Віктора Золотова з російським президентом.