RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Продовження Путіним продембарго проти Заходу викликало хвилю уїдливих коментарів в РФ

Рішення президента РФ Володимира Путіна продовжити продовольче ембарго на продукцію країн Заходу викликало хвилю уїдливих коментарів від росіян.

Новина про продовження до кінця 2017 року продовольчого ембарго опублікована на сайті російського прокремлівського інформаційного агентства "РІА Новини".

"Продовжити з 6 серпня 2016 року по 31 грудня 2017 року дії окремих спеціальних економічних заходів, передбачених указом президента Російської Федерації... "Про застосування окремих спеціальних економічних заходів у цілях забезпечення безпеки Російської Федерації", — йдеться в указі Путіна.

"Європейські селяни зітхнули пригнічено, а російські полегшено!", - написав у коментарях eternal_vatnik.

"Пральна, ви нам на півроку, ми вам на півтора...", - хвалиться Олексій Кондрашов.

Крім того, новина про продовження продовольчого ембарго викликала великий ажіотаж на сайті російського видання Lenta.ru.

За кілька годин з моменту публікації в новині залишили більше 600 коментарів.

"Ну і правильно, тільки так до США, еуропейців і їх шісток, щось дійде, тільки матеріальні втрати вони зрозуміють..", "Коротше,хай Баба Яга сама польські яблука лопає і шпротами закушує", "Сподіваюся, що до кінця 2017-го року вже буде вибудувана система товарно-логістичних центрів...", "Правильно. Нехай шукають інші ринки збуту", "Підсумуємо...Росія обламала турецько-ігільський нефтетрафік...не дала туркам анексувати північ Сирії...через небажання співпрацювати з Росією і дурість Туреччина обливається кров'ю від терактів, які їй влаштовують вчорашні союзники...", Країни Заходу останній хліб з сіллю доїдають без російського ринку", - пишуть росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", звістка про те, що Євросоюз продовжив економічні санкції щодо Росії ще на півроку, викликала бурхливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.