RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Адепт "Новоросії" розповів, як Путін безцеремонно підставив російських туристів

Той факт, що Кремль фактично відразу після масштабного теракту в Стамбулі зняв обмеження на польоти російських туристів до Туреччини, свідчить про те, що Москва поставила під удар своїх туристів, не забезпечивши їм потрібного рівня безпеки закордоном.

Таку думку висловив відомий прихильник ідеї «Новоросії», блогер Анатолій Несміян (el-murid).

«Пєсков повідомив сьогодні, що туристам, що виїжджають до Туреччини, потрібно бути готовим і до "найгірших" варіантів. Правда, при цьому він обмовився, що "...мова йде не тільки про Туреччину: Париж точно так само небезпечний, на жаль. Але це та реальність, в якій ми живемо..."

Загалом, завдання держави - забезпечувати безпеку своїх громадян. В тому числі і обмеженнями. Інакше навіщо воно взагалі потрібне? При такій постановці питання Пєсков повідомляє, що держава вмиває руки - ви там самі вирішуйте, ми вас попередили. Обмеження на польоти і відвідування Туреччини, до речі, вводилися під приводом забезпечення безпеки наших громадян. Логічно скасовувати обмеження, коли рівень безпеки істотно підвищиться - але і тут не все в порядку, причому настільки не в порядку, що Пєсков просто попереджає про необхідність бути готовим до того, що можна і не повернутися з відпочинку», - пише Несміян на своїй сторінці в Facebook.

«Скасування заборони на продаж турів в Туреччину, що збігається за часом з наймасштабніших терактом в аеропорту Стамбула, виглядає вкрай дивним, але в Кремлі це нікого не хвилює - тепер ми знову дружимо з Туреччиною, причому анонсована раніше зустріч Путіна і Ердогана на саміті двадцятки може відбутися і раніше. Дружба з Туреччиною розгорається, як пожежа на складі ПММ. Ось вже і Медведєв у терміновому порядку доручив Кабміну підготувати заходи щодо поетапного зняття обмежень з Туреччини. Все забуто і прощено. Цікаво, що перші особи не стали виступати перед своїм народом, намагаючись хоч якось пояснити кульбіт, що стався за три дні. Все віддано на відкуп телебаченню, в якому тепер розгортається змагання пропагандистів - хто більш віддано оближе новий вигин політики партії», - додав блогер.

Як повідомляв «Апостроф», раніше російський журналіст Олександр Невзоров розповів, як Ердоган витончено шантажував Путіна.