RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Росії з-за потопу обрушився багатоповерховий будинок: опубліковано відео

У російському Ростовi-на-Дону триповерхова будівля обрушилася на проїзну частину з-за викликаного сильною зливою потопу.

Про це повідомляє російське видання Life.

Це сталося в Ростові-на-Дону за адресою Соціалістична вулиця, будинок 132. За словами джерела в правоохоронних органах, будівля XIX століття перебувала не в кращому стані, там проводився капітальний ремонт.

"Після потопу будівля ще більше нахилилася. В результаті сталося обвалення даху і частини стіни триповерхового будинку", — повідомило джерело.

Обвалився дах і фрагменти стіни. Частина уламків впала на проїжджу частину. За попередньою інформацією, в результаті події ніхто не постраждав.

Також було опубліковано відео, на якому відображені перші миті після обвалення частини будинку в центрі Ростова-на-Дону. Як видно на цьому відеозаписі, вулицю затягнули клуби пилу.

Стихія обрушилася на російське місто напередодні, 30 липня. Сильні зливи призвели до аварій на вулицях, крім того, будівлі підтоплювало, а відвідувачі кафе не могли вибратися на вулицю. Жертвою негоди стала школярка, яку потік води затягнув під машину. Число постраждалих досягло семи осіб.

Як повідомляв "Апостроф", 25 лютого в Києві на вулиці Богдана Хмельницького, 12 в одному з будинків обвалилися кілька поверхів.