RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Пташенят Путіна звинуватили в зраді батьківщині

У Росії випускників академії Федеральної служби безпеки (ФСБ) звинуватили у зраді батьківщини у зв'язку з появою в мережі фото і відео, як вони катаються по Москві на 28 "Гелендвагенах".

Генерал-майор ФСБ у відставці Олександр Михайлов заявив, що співробітники відомства не повинні викладати у вільному доступі фото і відео, на яких видно їх обличчя, передає "РЕН ТВ".

Крім цього, він засудив публікацію молодими людьми в інтернеті колективного фото, на якому написані всі прізвища випускників.

"Це взагалі зрада батьківщині! Зрадництво інтересів служби у повному обсязі. Ніхто не знає, де ці пацани будуть служити. Як можна фотографії, по суті, вже співробітників ФСБ, викладати в мережу?!" – заявив Михайлов.

Відзначається, що випускники ФСБ порушували правила дорожнього руху і знімали свій заїзд на відео: молоді люди висовувалися з вікон машин, розмахували руками, тим самим створюючи аварійні ситуації на дорозі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися відео, як випускники ФСБ проїхалися по російській столиці кортежем з дорогих авто.