RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​У Росії розкрили сценарій розвалу путінського режиму

У зв'язку з останніми діями Кремля в Росії різко скоротилися обсяги внутрішніх ресурсів, в тому числі Резервний Фонд, що може стати причиною розвалу режиму президента РФ Володимира Путіна.

Таку думку висловив відомий російський журналіст Олександр Сотник.

"В умовах скорочення внутрішніх ресурсів система починає активне самопожирання. Разом з маховиком репресій розкручуються і "внутрішньоцехові" настрої обмеженого часу, за який потрібно встигнути хапнути і втекти". І "государеві люди" прискорюються в хапальних рухах, прагнучи задовольнити свої апетити, що раптово зросли: вкрасти щось треба швидко і багато, настільки багато, щоб вистачило на кілька поколінь. Головне – вчасно "звалити", - пише Сотник на своїй сторінці в Facebook.

"Саме ці настрої тимчасовникіх, внутрішньо вже декларували свою майбутню поразку, і знищать владу чекістів. Не горезвісний "народ". Вони – самі. І коли тільки похитнеться перша кісточка цього грабіжницького доміно – вони самі підштовхнуть її до падіння, рятуючись втечею, і в паніці змітаючи все на своєму шляху. На місці колишньої країни вони залишать нам пустелю з руїнами. Підготуватися до цього не можна, але прийняти як неминучість – доведеться. І очі будуть боятися при вигляді цього згарища, і питання "з чого почати?" стане основним. Правда, відповідь на нього вже є: починати треба з держави. Точніше, з заснови того, що сьогодні вже зруйновано", - додав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Сотник висловив думку, що Росія під керівництвом Володимира Путіна переживає початок нового сумного періоду.