RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Влада" окупованого Криму придумала, чому їх курорти краще Туреччини

У так званому "парламенті" окупованого Криму заявили, що головною перевагою кримських курортів порівняно з турецькими є безпека, яку в Туреччині росіянам "ніхто не гарантує".

Про це заявив глава комітету кримського парламенту з санаторно-курортного комплексу та туризму" Олексій Черняк, передає РИА Новости.

За його словами, масового відтоку туристів і відпочивальників з Криму до Туреччини не відбудеться.

"Масового відтоку не буде. Безпеку перебування наших громадян в Туреччині ніхто не гарантує, теракты, що там відбуваються, тому підтвердження. В цьому плані Крим знаходиться у виграші, тому що кримські курорти набагато безпечніше для відпочинку, ніж в Туреччині, Єгипті чи європейських країнах", — заявив Черняк. Він стверджує, що для відновлення повноцінного туризму в Туреччину знадобиться близько двох місяців, оскільки необхідно укласти договори, організувати і налагодити чартерні рейси і провести низку інших заходів.

"З іншого боку, це буде холодним душем для наших готельєрів, перевізників та рестораторів, які необґрунтовано підняли ціну за принципом "а подітися росіянам нікуди", — сказав також "депутат". Він вважає, що відкриття туристичного ринку Туреччини буде сприяти підвищенню рівня туристичного сервісу в окупованому Криму.

Нагадаємо, на другий день після скасування заборони на продаж турів в Туреччину вона стала найпопулярнішим напрямком за запитами користувачів на сервісі "Яндекс.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах з глузуванням коментують наслідки для туристичного сезону в окупованому Криму підписання президентом РФ Володимиром Путіним указу про скасування обмежень на продаж турів до Туреччини.