RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Російський журналіст вказав на моторошну стратегію росТБ

Російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про страшну стратегію пропагандистського російського телебачення.

Про це Бабченко написав на своїй сторінці в Facebook.

"В селі телевізора, зрозуміло, не уникнути. За Першим йде чергова частина "Льодовикового періоду". Тільки хотів покликати дочку — хороший мультик, ми його любимо, до того ж нова серія, не дивилися ще — як мультфільм переривається на новини години. І тут же, без перерви — розбився ІЛ-76, шестеро загиблих, вибух у Багдаді, палаючі будинки, біжать люди, кров, смерть, страждання, війна, смерть, смерть, смерть... В дитячому мультфільмі", — обурюється російський журналіст.

"Вони психічно хворі люди. Люди, якi абсолютно не усвідомлюють, що таке добре і що таке погано. Для яких немає ніякої різниці, кому показувати смерть — дітям у мультфiльмах, бабусям в сімейних передачах. І вся країна на цьому зростає. І вся країна виховує покоління дітей, для яких трупи в мультфільмах будуть нормальним явищем. Вже стало нормальним явищем. Психіатричного відхилення відбувається вже ніхто не помічає", — пише Бабченко.

"Це у нормальної людини волосся дибки — б**ть, **анутые, ви чого робите? На біса ви дітям в мультфільмі розповідаєте про загиблих в терактi і людях, якi розбилися в літаку? Ви зовсім вже в своєму дебілізму голову втратили? Але в аудиторії — ні, жодних питань. Ну, подумаєш, трупи в дитячій передачі. Кожну годину. ЩОГОДИНИ!" — обурюється журналіст.

"От якщо на вулиці до вашій дитині підійде людина і почне показувати фотографії трупів, що ви будете робити? А по телевізору — нi, нормально. Отримали свою ін'єкцію в мозок — і нормально, і можна далі дивитися мультик. І адже навіть і не помітили цієї ін'єкції, навіть не помітили, що їм тільки що розкрили черепну коробку, поклали туди смерть, ненависть, негатив, війну, закрили і залишили в спокої до наступної ін'єкції, наступної процедури. Приємного перегляду", — підсумовує Бабченко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про те, як футбольний чемпіонат Євро-2016 витіснив з інформаційного простору в Україні та в Росії війну на Донбасі.