RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Савченко розбурхала путінцев "загарбанням" крісла спікера Ради

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на фото з Верховної Ради, де українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко зайняла крісло спікера парламенту.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, де її опублікували із заголовком "Савченко зайняла місце спікера Ради".

"Савченко, рулі Радою, всі раді. Звичайно, не лише всі, але...", "У дівчини губа не дура", "А в Раді вона теж буде закидати ноги на стіл, корчити пики і середній палець показувати? У веселуха буде", "Через месяцок Савченко назад у в'язницю попроситься", "А що не на місце президента? Відразу всю країну заблокувала", "Не Рада, а яке-то Гуляй Поле", "Головна новина — Савченко сіла в крісло", "Одного дауна замінили на іншого", "Ай-яй-яй, потенційний агент Путіна в кріслі спікера Ради, укропи, ви ж країну про***аете", "Таки дівчина виправдовує мої сподівання, запалює круто", "Агент Кремля підсидів агента дурдому", "Все ближче і ближче до президенського крісла", — коментують путінці.

Нагадаємо, сьогодні вечірнє засідання ВРУ зірвалося з-за того, що парламентську трибуну заблокували депутати кількох фракцій і ряд нефракційних нардепiв.

Раніше Савченко розбурхала путінцев, висловивши готовність очолити міністерство оборони України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський журналіст Михайло Осокін повідомив про ляп керівництва Росії з помилуванням української льотчиці, народного депутата Надії Савченко.