RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Медведєв оскандалився, примірявши образ зірки популярного серіалу: опубліковано фото

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв з'явився на публіці в туфлях відомого дизайнера Jimmy Choo вартістю понад $800.

Про це у своєму Twitter пише Відділ розслідувань.

"Медведєв у туфлях Jimmy Choo за 50 000 руб. передає привіт пенсіонерам з їх неіндексованими пенсіями. Тримайтеся!", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Jimmy Choo була улюбленою маркою взуття героїні популярного американського серіалу "Секс у великому місті" Керрі Бредшоу.

"У Медведа є нескінченно багато речей, яких він ніяк не може дозволити. Годинник, фотіки ітд. Йдеться зараз не про них. Йдеться про те, що прем'єр-міністр країни, де чверть населення на межі бідності, не повинен красуватися в останніх колекціях кращих брендів ", - зазначає Відділ розслідувань.

У мережах ця новина вже викликала хвилю іронічних постів.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно при відвідуванні Криму Медведєвим місцеві пенсіонери почали вимагати від нього правильної індексації пенсій. На що прем'єр РФ відповів їм фразою, яка вже стала одним з найбільш популярних мемів: "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію пенсій. Ви тримайтеся тут, вам усього доброго, гарного настрою".

Зірка Comedy club Семен Слєпаков склав і виконав пісню про прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва та його кримський курйоз.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР Тема: СНГ
Теги: