RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії з'явилося резонансне повідомлення про Путіна

Президент РФ Володимир Путін скасував усі заплановані на цей тиждень візити – на Алтай, до Якутії і в Новгород.

Про це повідомляє "РБК" з посиланням на три джерела, близькі до Кремля.

Про причини скасування не повідомляється. При цьому прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив виданню, що жодна з цих поїздок не анонсувалася.

"Вони були серед десятка передбачуваних. Шукались довідки і т. д. Але остаточно не підтверджувалися", — зазначив він.

5 липня в Алтайському краї Путін повинен був проводити засідання президії Держради, присвячене туризму, яке анонсував заступник керівника Федеральної агенції з туризму Олексій Конюшков. Захід перенесено на невизначений термін.

6 липня Путіна планування візит в Якутськ.

"Я б закликав не драматизувати ситуацію. Президентом прийнято рішення скасувати низку заходів, запланованих на початок липня. Зокрема, 5 липня я повинен був брати участь у засіданні президії Держради в Алтайському краї. У глави держави є певний графік, який має властивість змінюватися", — розповів в інтерв'ю якутскому телеканалу НВК Саха президент Якутії Єгор Борисов.

Він також зазначив, що один із заступників керівника адміністрації президента пояснив йому, що скасування візиту пов'язане з робочим графіком Путіна.

7 липня президента РФ чекали в Новгородській області. За словами джерела в Кремлі, візит в Новгород готували ще напередодні, проте вранці з невідомих причин було прийнято рішення його скасувати.

Видання зазначає, що останній раз Путін брав участь у публічних заходах, на які запрошують пресу, в кінці минулого тижня — 1 липня, коли Путін літав у Фінляндії. З початку цього тижня сайт Кремля лише викладає звіти про зустрічі з главами регіонів.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов розповів про хвороби російського президента.