RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Відомий російський письменник висунув росіянам гучне звинувачення

Відомий російський письменник Дмитро Ліпскеров, коментуючи гучний скандал з п'яною вечіркою футболістів РФ, звинуватив росіян у лицемірстві.

Про це Ліпскеров написав на своїй сторінці в Facebook.

"Не люблю заздрість, святенництво, лицемірство. Футболісти Кокорін і Мамаєв погуляли в Монако, так що Перший був незадоволений. Дурні хлопці, які заробляють мільйони, які живуть з такими ж дурними жінками — огидні нам. Але, б**дь, це їх бабло, на свої гуляють і колобродять. Вся країна перебуває в чорної заздрості і злості. Пропоную — потрапте в збірну Росії, навіть таку. Х** вам! Сидіте і взагалі нічого зробити не можете! Ні дітей нагодувати, ні дружин забезпечити. Я вже не кажу про те, щоб виховати вищезазначених! А вже про те, щоб підняти свої ж**и і вийти на вулиці проти тотальної корупції, мільярдних статків бездарних чиновників, гіпер розваг оних, вийти проти власної опущенiсти: куди там!" — обурюється письменник.

"У всіх наших бідах збірна Росії з футболу винна! — так я зрозумів! Грайте в футбол! — як каже коментатор Василь Уткін", — додав Ліпскеров.

Нагадаємо, що відео, на якому футболісти російської збірної Олександр Кокорін і Павло Мамаєв веселяться в клубі на Лазурному березі в Монте-Карло, викликало гнів росіян.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", раніше Дмитро Ліпскеров зіронізував над відомим актором театру і кіно Гошею Куценко, який оголосив бойкот відпочинку в Туреччині.