RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Порошенко довів до істерики адептів Путіна заявою стосовно Донбасу

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна істерично відреагували на заяву президента України Петра Порошенка про те, що Київ у рамках Мінських домовленостей виконав 95% політичних зобов'язань і 100% — у секторі безпеки.

Про це він заявив на брифінгу після зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, передає російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Канадський прем'єр зі свого боку зазначив, що Україна зробила дуже складні кроки, і підкреслив, що необхідно продовжити тиск на Росію.

"Як язик не відсох від такої брехні!", "Суцільна липа, як завжди. Виконання Україною зобов'язань - 0%", "А чого тільки 95%? Треба було ляпнути 195% !!!", "От же брехун.... Жоден пункт Мінська 2 не виконаний. Перегара у витверезник", "Як у нього 95% вийшло? Я три рази на калькуляторі рахував. У мене вийшло в одному варіанті 1,78346%, в іншому - 3, 43702% а в третьому взагалі мінус 4,536017%. Нічого не розумію..", - кепкують росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні прихильники режиму Путіна бурхливо відреагували на заяву української льотчиці, народного депутата Надії Савченко про те, що війна між Росією і Україною може закінчитися вже в цьому році.