RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Російський журналіст посміявся над потраплянням в список друзів України

Російський журналіст Олег Кашин із сарказмом прокоментував своє потрапляння в список друзів України.

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Ось легкий спосіб спалити, якщо ти в Москві вирішив придумати якийсь український фейковий рух - ніби все на місці, але Олег Кашин в списку друзів України - це як парашут, що волочиться за Штірліцем", - написав Він на сторінці, яку веде під ніком Gelo Nishak.

Як передає російський сайт Life, громадський рух "Сучасна Україна" у рамках проекту "Друзі України" опублікувало список відомих росіян, які підтримують Україну, незважаючи на громадський пресинг, переслідування з боку спецслужб РФ і загрозу власному життю.

До друзів України в Росії потрапили: Михайло Ходорковський, Володимир Рижков, Григорій Явлінський, Михайло Касьянов, Гаррі Каспаров, Андрій Макаревич, Юрій Шевчук, Борис Акунін, Дмитро і Геннадій Гудкови, Ілля Пономарьов, Олег Кашин, Олексій Навальний, Ксенія Собчак, Артемій Троїцький, Михайло Козирєв, Ілля Яшин, Лія Ахеджакова, Віктор Шендерович, Олександр Невзоров, Дмитро Орєшкін, Матвій Ганапольський, Євгенія Чірікова, Костянтин Боровий.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кашин звернув увагу на незручне мовчання влади РФ з приводу звільнення народного депутата України Надії Савченко.